Epres muffin II.
2004.06.09. 12:31
Hozzávalók: 1 csésze liszt 3/4 csésze kukoricaliszt ½ csésze cukor 2,5 teáskanál sütőpor ¼ teáskanál só 2 csésze friss darabolt eper 1 pohár eperjoghurt ¼ csésze olvasztott vaj 1 tojás
Elkészítés: A sütőt 175°C-ra előmelegítjük, a sütőformát kikenjük, vagy kibéleljük papírral. Összekeverjük a kétfajta lisztet, a cukrot, a sütőport és a sót. Egy másik tálban a lisztes keverék felébe beleforgatjuk az epreket. Simára keverjük a joghurtot, a vajat és a tojást. Hozzáöntjük a lisztes keverékhez majd beleöntjük a lisztes epreket is. A formákba töltjük a masszát és 25 percig (tűpróba!) sütjük.
|